Sada je Sre 20 Mar - 21:19:25

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
*Korišćenje sajta*


~ kada se registrujete postajete član ovog sajta
~ Ukoliko se neki korisnik ne pridržava Pravilnika, biće upozoren na nedolično ponašanje, a u krajnjem slučaju biće mu zabranjen pristup sajtu. Administratori i moderatori zadržavaju pravo na "banovanje" i bez upozorenja, ukoliko se korisnik ovog sajta ponaša krajnje nedoličnim.


*Zabranjeno je...*


~ Iznositi tuđe poverljive informacije, tuđe privatne stvari, recimo tuđe šifre za internet, brojeve mobilnih telefona, fixnih, kreditne kartice i slično.
~ Otkrivati identitet i lične informacije ostalih korisnika ovog sajta bez njihove saglasnosti.
~ Vređanje drugih članova…
~ Pisanje reči VELIKIM slovima, jer se po internet - bontonu to smatra kao vikanje…

Preporučuje se...

~Ako je text preuzet da se da link autora ili oficijelni site...
~Kada se vrši image upload sa svog računara koristiti upload po izboru
ili www.imageshack.us opcija forums.
~Kod googla se može image otvoriti sa view i copy u image.
~Možete stavljati i duple postove ako su slike ili obaveštenja.

Prijatno druženje želi Vam uprava sajta... :lol!:

Uživajte u druženju...