Koliko te gusi njegova/njena ljubav?

Ići dole

Koliko te gusi njegova/njena ljubav?

Počalji od ♥ QueeN ♥ taj Sre 4 Jul - 11:11:05

Ovan - Osjeća se ugroženim.
Nepredvidiv i egocentričan, Ovan zahtjevnošću i strašću, često i sam zna gušiti voljenu osobu, nametati joj pravila igre. No, taj isti ljubavni recept ne vrijedi ako on to doživi od partnera. Ako mu partner svaki čas govori "Volim te, a ti mene?" Ovan će se osjećati ugroženim, jer ne voli nikomep olagati račune.

Bik - Vraća još većom mjerom.
Izdržljivom i postojanom Biku ljubavi nikad dosta. Kao što voli dobro jelo, tako voli konzumirati puno ljubavi- i sve može dobro probaviti. Posesivan je i ljubomoran te traži emocija u neograničenim količinama. Pravi erotski gurman, uživat će u izljevima ljubavi i vraćati još većom mjerom!

Blizanci -Bježi glavom bez obzira
Nemirni i lepršavi Blizanac bježi glavom bez obzira od svakog oblika sputanosti, a naročito kada je u pitanju prejaka ljubav. Smeta ga partner koji provjerava svaki njegov korak i guši vatrom svojih osjećaja. Razigrani Blizanac u vezi traži više ležernih razgovora, seksa i izlazaka, a manje emocija. Za sputavajuću ljubav on nema ni vremena ni strpljenja.

Rak - Želi potpuno spajanje-
Nježni i pažljivi Rak sanja o vezi u kojoj od partnera doživljava potpunu predanost i puno ljubavnih dokaza. Stoga nema govora da bi ga nečija ljubav mogla gušiti. To mu je dokaz da ga partner voli istom snagom kao i on njega. Njegova je duša duboki ocean , a srce široko kao nebo- nema tih osjećaja koji ne bi stali u njega. Rak je posesivac, guši ljubavlju, davi , gnjavi, ali takvu ljubav i sam priželjkuje.

Lav -Ispod dostojanstva
Ponositom Lavu je ispod svakog dostojanstva imati vezu s partnerom koji ga sputava u izljevima ljubavi. To će mu u početku imponirati, biti potvrdom vlastitog šarma i neodoljivosti. No ako partner dade maha emocijama, Lav će osjetiti da gubi dominaciju u vezi. On prihvaća samo onoliko pažnje i ljubavi koliko odgovara njegovom egu. Osim toga, takav odnos loše djeluje i na njegov imidž probirljiva ljubavnika.

Djevica - Čuva svoju intimu
Ako suzdržana Djevica doživi vezu koja je guši, doći će do kratkog spoja između nje i partnera. Isprva bi se Djevica mogla dobro osjećati, jer joj navala tuđe ljubavi pomaže da razbije neke vlastite osjećajne barijere. No , takav joj tempo neće dugo odgovarati . Brzo će se vratiti u rutinu svoga života gdje sve ima svoje mjesto. Ona prije svega cijeni osobe koje poštuju njenu intimu.

Vaga- Može dugo podnositi
Obazriva vaga može jako dugo podnositi i tolerirati vezu koja je guši. Sporo postaje svjesna da joj takav odnos smeta, a kad shvati, trpi partnera da ga ne povrijedi. Pripadnici ovog znaka su društvene osobe, koje imaju svoj osobni ritam u kojem nema požurivanja i forsiranja. Ako je za svoj ukus previše voljena, Vaga će se izvući iz veze polako i s puno takta.

Škorpion- Iskoćit će iz kože
Posesivan i ljubomoran Škorpion, iskočit će iz vlastite kože u vezi koja ga guši. Naime, takav je odnos kao tempirana bomba, previše nabijen emocijama i ljubomorom koja izjeda obje strane istom snagom. Škorpionu je u krvi da svog partnera "mrcvari" provjeravanjima, no ako se to isto dogodi njemu, neće to moći podnositi.

Strijelac-Dat će petama vjetra
Njemu pretjerana ljubav sputava jednostavnost i otvorenost, pa neće u svome životu trpjeti nikoga tko se jako "prilijepi" za njega. Nestrpljivi Strijelac mrzi sve što je statično i monotono. Uloviti ga u ljubavnu mrežu i nametnuti mu pravila igre je nemoguće. Prirodno ne podnosi stege i okove, suviše je nestalan da bi apsorbirao vezu i partnera koji previše traži. Takav odnos brzo "nanjuši" i bježi.

Jarac- Nestaje u vidu magle
Suzdržani jarac zna osjećati veliku strast prema partneru ali je on prikriva. No, ako je on pritisnut i proganjan silom nečije ljubavi, to može ugroziti i njegovu emotivnu ravnotežu. Suviše dominantan i zahtjevan partner ne uklapa se u njegov program. Osjeti li da ga ljubav guši, iz života te osobe nestat će u vidu magle. Njegov ljubavni život odvija se po unaprijed isplaniranoj shemi - on bira, ljubi, ili ostavlja. Suprotne aranžmane izbjeći će na sve načine.

Vodenjak- Nestat će netragom
Vodenjaku su nepomirljivi stalni izljevi ljubavi smatrajući da naljubav nije potrebno non-stop podsjećati. Naleti li na partnera koji ga sputava, parti i dodijava ljubavlju, bit će iznenađen takvim odnosom. Potrudit će se partneru objasniti da traži slobodu, no ako druga strana ne ukaže razumijevanje za njegovu ljubavnu filozofiju , jednostavno će nestati iz života takve osobe.

Ribe- Ljubavi nikad dosta
U zaljubljivoj i romantičnoj Ribi toliko je ljubavi da i sama zna partnera gušiti silinom svojih emocija. No, ako sretne sebi sličnu osobu, Riba će biti oduševljena. Naime, ovoj zaljubljivici nije nikada dosta potvrda ljubavi i tako vrlo dobro funkcionira s partnerom koji je zahtjevan kao ona. Utopljena u moru ljubavi, osjećat će se baš kao riba u vodi.
♥ QueeN ♥
♥ QueeN ♥
Administrator
Administrator

Ženski
Broj poruka : 4798
Reputation : 0
Datum upisa : 30.06.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu