Koliko brzo se vezujete?
+5
CokA
Andrejica
*Nebojsa*
**Ghost_Rider*
♥ QueeN ♥
9 posters
Strana 1 od 1
Koliko brzo se vezujete?
Koliko treba da prođe pa da Vam voljena osoba priraste iz srce?
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
Re: Koliko brzo se vezujete?
Oko 2do3 meseca...
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Nemam pojma.. u sustini ja se tesko zaljubljujem a lako odljubljujem.. bar je to tako do sada bilo...
Postovi tipa: Slazem se... i slicni bice brisani, a clan upozoren.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
ja se jako bojim vezivanja za nekoga.... ne znam zasto ali jako puno vremena mi je potrebno za to
Poslednji izmenio CokA dana Pon 28 Apr - 11:22:05, izmenjeno ukupno 1 puta
CokA- Prijatelj Foruma
-
Broj poruka : 1198
Datum upisa : 09.04.2008
Verovatno se plasis vezivanja, jer se plasis da volis i budes kasnije povredjena.
AnGeL In LovE- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 507
Datum upisa : 03.02.2008
...зависи како ми је са том особом али мени је то највећи проблем јер се обично брзо везујем за особе...
AnGeL In LovE ::Verovatno se plasis vezivanja, jer se plasis da volis i budes kasnije povredjena.
u pravu si ,jer opekla sam se par puta, zapravo 2 puta jer sam imala samo 2decka i sa njima duge veze,ne volim da ih menjam stalno jednostavno volim da budem sa nekim dugo,da sve radim iz ljubavi,takva sam osoba,mozda mi to i nije bas najbolje ali sta sad.
CokA- Prijatelj Foruma
-
Broj poruka : 1198
Datum upisa : 09.04.2008
Zavisi to od mnogo šta kod mene... u životu sam se toliko opek'o da kontam da mi je nekad bolje biti sam nego u vezi!!
No, ako mi već neka cura pozornost privuče, onda traje sigurno najmanje nekih mesec dana dok se mogu opustiti i dok ću sebi možda dozvoliti da neka osećanja gajim. Jednostavno nisam više voljan da me neko povredi ili iskoristi. Istina je da sam jako brzo za sadašnjom devojkom "puk'o", ali to je samo zato jer je jedna od milion koja je toga i vredna!!
No, ako mi već neka cura pozornost privuče, onda traje sigurno najmanje nekih mesec dana dok se mogu opustiti i dok ću sebi možda dozvoliti da neka osećanja gajim. Jednostavno nisam više voljan da me neko povredi ili iskoristi. Istina je da sam jako brzo za sadašnjom devojkom "puk'o", ali to je samo zato jer je jedna od milion koja je toga i vredna!!
Dj Crni Zmaj- Redovan član
-
Broj poruka : 362
Datum upisa : 13.07.2007
Veoma se brzo vezujem....i ne plasim se povredjivanja,jer sam vec oguglala...na sve tako da.....
Similar topics
» Volite li da se vozite brzo na motoru...
» Sa koliko godina...?
» Koliko puta ste rekli VOLIM TE?
» Koliko ste opsednuti sexom?
» Koliko je sati kod Vas trenutno?
» Sa koliko godina...?
» Koliko puta ste rekli VOLIM TE?
» Koliko ste opsednuti sexom?
» Koliko je sati kod Vas trenutno?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu