ISKRENO VOLETI ?!?!?!?!
+3
Euphoria
♥ QueeN ♥
_sonja@_
7 posters
Strana 1 od 1
ISKRENO VOLETI ?!?!?!?!
........Da vas priupitam nesto.........
Da li ste nekada Iskreno nekoga voleli?
Da li ste znali da je to onaj/ona pravi/a?
da kada je uz vas gorite... da vam nista na ovom svetu sem voljene osobe nije potrebno..... da ispunjava svaki trenutak vaseg zivota..... da vecno osecate neopisivu potrebu za njim/njom??
Da li ste nekada Iskreno nekoga voleli?
Da li ste znali da je to onaj/ona pravi/a?
da kada je uz vas gorite... da vam nista na ovom svetu sem voljene osobe nije potrebno..... da ispunjava svaki trenutak vaseg zivota..... da vecno osecate neopisivu potrebu za njim/njom??
_sonja@_- Početnik
-
Broj poruka : 43
Godina : 35
Datum upisa : 09.02.2008
Re: ISKRENO VOLETI ?!?!?!?!
[1]upravo iskreno volim i drago mi je zbog toga
[2]znala sam po dodirima, pogledima, njegovom ponasanju, uvek kad ga poljubim i mazim se sa njim osetim leptirice u stomaku, to su mi bila merila procene
[3]uvek kada se vidim sa njim osecam to, osecam njegovu ljubav u svakoj njegovoj izgovorenoj reci, osmehu, pogledu, u svakom poljubcu... Osecam da bez njega, moj zivot ne bi imao smisla...
[2]znala sam po dodirima, pogledima, njegovom ponasanju, uvek kad ga poljubim i mazim se sa njim osetim leptirice u stomaku, to su mi bila merila procene
[3]uvek kada se vidim sa njim osecam to, osecam njegovu ljubav u svakoj njegovoj izgovorenoj reci, osmehu, pogledu, u svakom poljubcu... Osecam da bez njega, moj zivot ne bi imao smisla...
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
BaNe's AnGeL ::[1]upravo iskreno volim i drago mi je zbog toga
ne znam stvarno sta bi mogla da dodam...al to je sve sto sam htela reci
Euphoria- Banovan!
- Broj poruka : 118
Datum upisa : 10.02.2008
Neki kazu da deca do 18 godina neznaju da vole to je velika laz bar za mene....
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Neki kazu da deca do 18 godina neznaju da vole to je velika laz bar za mene....
Prvi put cujem i za ljubav ne postoje starosne granice.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Za mene postoje granice nemogu da budem sa devojkum mladja od mene 3godine...I tako za starije....
Molila bih članove da ne spamuju i ne budže svoje postove odgovorima tipa: Aha, Ok, I ja, Potpisujem, Slažem se... i slično.
Svaki sledeći post sa ovakvim sadržajem biće obrisan.
Svaki sledeći post sa ovakvim sadržajem biće obrisan.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Iskreno voleti? Po meni niko ne moze da voli iskreno....
Ne globalizuj stvari... ja iskreno volim...
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Voleo sam i volim!!
Imao sam nekad osećaj da sam možda na pravu naišao i to je trajalo mesecima dok su te cure svoje pravo lice otkrili i onda sam sam sebe samo zapitao šta sam u tim vezama tražio!!
E sad... osećaj zaljubljenosti i slepe ljubavi imam sa sadašnjom curom. Kad vidim njen meden osmeh, i dan danas se topim... i leptiri mi kroz stomak prolaze a imam potrebu za njom i to jaku. Čim se par sati ne čujemo, počnem da 'ludim' i postanem nervozan!!
Imao sam nekad osećaj da sam možda na pravu naišao i to je trajalo mesecima dok su te cure svoje pravo lice otkrili i onda sam sam sebe samo zapitao šta sam u tim vezama tražio!!
E sad... osećaj zaljubljenosti i slepe ljubavi imam sa sadašnjom curom. Kad vidim njen meden osmeh, i dan danas se topim... i leptiri mi kroz stomak prolaze a imam potrebu za njom i to jaku. Čim se par sati ne čujemo, počnem da 'ludim' i postanem nervozan!!
Dj Crni Zmaj- Redovan član
-
Broj poruka : 362
Datum upisa : 13.07.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu