Dragi muskarci..
+3
**Ghost_Rider*
♥ QueeN ♥
_sonja@_
7 posters
Strana 1 od 1
Dragi muskarci..
Zanima me vase iskreno misljenje...
Kada ste sa svojom devojkom, da li ste mnogo drugaciji ukoliko ste sami, u njenom drustvu, u nepoznatom drustvu ili u drustvu vasih prijatelja? (mislim na vase drugove)... Ukoliko kazete da se svesno ponasate drugacije, zasto je tako?
Devojke, da li ste vi ikada primetile promenu u ponasanju vaseg decka kada je sa svojim drugovima?
Kada ste sa svojom devojkom, da li ste mnogo drugaciji ukoliko ste sami, u njenom drustvu, u nepoznatom drustvu ili u drustvu vasih prijatelja? (mislim na vase drugove)... Ukoliko kazete da se svesno ponasate drugacije, zasto je tako?
Devojke, da li ste vi ikada primetile promenu u ponasanju vaseg decka kada je sa svojim drugovima?
_sonja@_- Početnik
-
Broj poruka : 43
Godina : 35
Datum upisa : 09.02.2008
Re: Dragi muskarci..
Ja nisam primetila, šta više pred našim kumovima, i u društvu se uvek trudi da pokaže svima koliko me voli i koliko je zaljubljen u mene.
Želi da pokaže da je našao ljubav svog života, da svima pokaže da njegovo srce kuca samo za mene, takođe svima pokazuje da me poštuje i koliko mu značim. Ljubi me, mazi i govori koliko me voli.
Naravno ovakav je i kad smo sami, ne postoji nikakva maska za prijatelje. Upravo ovako kao što sam gore navela, sasvim je prirodan i opušten.
Želi da pokaže da je našao ljubav svog života, da svima pokaže da njegovo srce kuca samo za mene, takođe svima pokazuje da me poštuje i koliko mu značim. Ljubi me, mazi i govori koliko me voli.
Naravno ovakav je i kad smo sami, ne postoji nikakva maska za prijatelje. Upravo ovako kao što sam gore navela, sasvim je prirodan i opušten.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
Ja se ne osecam ljubamorno kada je sa zenskim drustvom,a sa nuskim drustvom tu postajem ljubomoran.....
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Pa ne znam...
Naravno da se ponasam drugacije u razlicitim drustvima i na razlicitim mestima i dogadjajima. Ali moj odnos prema ljudima i prema njoj se ne menja. Kao ni moji stavovi i principi...
Naravno da se ponasam drugacije u razlicitim drustvima i na razlicitim mestima i dogadjajima. Ali moj odnos prema ljudima i prema njoj se ne menja. Kao ni moji stavovi i principi...
trriper- Super član
-
Broj poruka : 768
Godina : 36
Datum upisa : 16.04.2008
Ne bih rekao da se drugačije ponašam i ne bih znao zbog čega bih se tako ponašao?!
Da li sam u društvu bez nje ili sa njom, ne igra nikakvu ulogu. Uvek se trudim da budem svoj i ono što jesam.
Da li sam u društvu bez nje ili sa njom, ne igra nikakvu ulogu. Uvek se trudim da budem svoj i ono što jesam.
Dj Crni Zmaj- Redovan član
-
Broj poruka : 362
Datum upisa : 13.07.2007
Similar topics
» Zasto muskarci varaju kad su u braku?
» Dragi Nas Nebojsa !
» ~Nas dragi kolega **Ghost_Rider** ... i prvi spratic~
» Dragi Nas Nebojsa !
» ~Nas dragi kolega **Ghost_Rider** ... i prvi spratic~
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: