Kad rec zapne u grlu
5 posters
Strana 1 od 1
Kad rec zapne u grlu
Ljudi, jel vam se desavalo nekad da pricate s nekom osobom i da jednostavno ne znate sta da kazete koliko se spetljate? Kao, nekako vam je bitno sta ce ta osoba da pomisli o vama... I sve se plasite da ne ispadnete glupi... Da li vam se desavalo to? Kazu mi da je to mozda zaljubljenost, mada...
Sta mislite o tome?
Sta mislite o tome?
_sonja@_- Početnik
-
Broj poruka : 43
Godina : 35
Datum upisa : 09.02.2008
Re: Kad rec zapne u grlu
Ljudi, jel vam se desavalo nekad da pricate s nekom osobom i da jednostavno ne znate sta da kazete koliko se spetljate?
Dešava se, ali se uvek izvučem, samo se nasmejem i nastavim.
Kao, nekako vam je bitno sta ce ta osoba da pomisli o vama... I sve se plasite da ne ispadnete glupi... Da li vam se desavalo to?
Inače me ne zanima ko šta misli o meni.
Sta mislite o tome?
Mislim da svako ko se brine oko toga, treba da se opusti i da ga ne zanima šta drugi misle.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
Da desilo mi se sto puta...
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Hm.. nije mi se desilo da zanemim jer strepim da cu ispasti glupa.. ali mi se desilo da me tokom razgovora sagovornik ostavio bez reci svojom pricom
DA, to se i meni desilo... ali opet govorim... mene ne zanima ko ce sta misliti ili reci...
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
ja se jako bojim da se vezem za nekoga... i kada se vezem i kada ga uzasno volim ja to ne mogu da kazem...
i gutam knedle i krenem ali ne mogu da izustim jednostavno je tako... ali nije to da se ja zbunim nego jednostavno ne mogu da kazem
i gutam knedle i krenem ali ne mogu da izustim jednostavno je tako... ali nije to da se ja zbunim nego jednostavno ne mogu da kazem
CokA- Prijatelj Foruma
-
Broj poruka : 1198
Datum upisa : 09.04.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu