Snimanje zvuka za YouTube
3 posters
Strana 1 od 1
Re: Snimanje zvuka za YouTube
postoji,treba ti program za obradu zvuka tpa npr sound forge,zatim treba da kao izvor snimanja zvuka na svom kompjuteru podesis stereo mixer,pustis pjesmu na youtube i record na compu
Sorry sto nisam do sad vidio.
Moze,naravno...
Dakle,nadam se da si skinula Sound Forge,pod 1
Kada otvoris S.Forge dobices ovakvu sliku...bez tog umjetnickog djela koje sam ja nacrtao , i klikni to dugme sto je zaokruzeno
Zatim,kliknuces u sledecem prozoru isto dugme i snimati jer taj Sound Forge automatski preuzima signal.
Kada zavrsis snimanje,pritisnes stop,odes na FILE,zatim,na SAVE AS,ukucas ime koje hoces,izaberes direktorijum u koji zelis da snimis pjesmu i slusas dok se ne rastopis
Moze,naravno...
Dakle,nadam se da si skinula Sound Forge,pod 1
Kada otvoris S.Forge dobices ovakvu sliku...bez tog umjetnickog djela koje sam ja nacrtao , i klikni to dugme sto je zaokruzeno
Zatim,kliknuces u sledecem prozoru isto dugme i snimati jer taj Sound Forge automatski preuzima signal.
Kada zavrsis snimanje,pritisnes stop,odes na FILE,zatim,na SAVE AS,ukucas ime koje hoces,izaberes direktorijum u koji zelis da snimis pjesmu i slusas dok se ne rastopis
Još jedan način.... kako ja to radim...
1) Skineš klip sa YouTube-a.
2) Konvertuješ taj flv-fajl (video format YouTube-a) u avi ili mpeg a staviš Audio-Bitrate na 128-192kb/s.
3) Zatim uzmeš Video-Extractor-to-mp3 (program) i eto ga... imaš pesmu sa YouTube-a u jako dobrom kvalitetu kao mp3....
Ako ti trebaju program i detaljno objašnjenje javi se na PM.
Pozdrav!
1) Skineš klip sa YouTube-a.
2) Konvertuješ taj flv-fajl (video format YouTube-a) u avi ili mpeg a staviš Audio-Bitrate na 128-192kb/s.
3) Zatim uzmeš Video-Extractor-to-mp3 (program) i eto ga... imaš pesmu sa YouTube-a u jako dobrom kvalitetu kao mp3....
Ako ti trebaju program i detaljno objašnjenje javi se na PM.
Pozdrav!
Dj Crni Zmaj- Redovan član
-
Broj poruka : 362
Datum upisa : 13.07.2007
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu