Prijem u Nemackoj Rezidenciji
Strana 1 od 1
Prijem u Nemackoj Rezidenciji
Prijem u nemačkoj rezidenciji
Večeras je u rezidenciji nemačke ambasade u Beogradu organizovan svečani prijem u čast grupe "No Angels" koja ove godine predstavlja tu zemlju na "Pesmi Evrovizije".
Nemačke predstavnice su izvele nekoliko pesama uključujući prvi hit singl "Daylight" i kompoziciju "Disappear" kojom će predstavljati svoju zemlju u subotu 24. maja. Na kraju su otpevale pesmu na srpskom koju su naučile specijalno za publiku u našoj zemlji.
"Želimo da vam zahvalimo na gostoprimstvu. Uživaćemo u svakom danu koji budemo provele ovde", izjavile su članice grupe "No Angels". Lusi je dodala: "Nećemo te razočarati, Nemačko!" Među zvanicama su bili i ovogodišnji predstavnici Belgije, kao i predstavnica Srbije Jelena Tomašević. Pevačica grupe "Ištar" je izjavila: "Podržaćemo Nemačku i Srbiju zato što nam se sviđaju njihove pesme!"
"Nadam se da je ovo dobra prilika za naš narod da uspostavi most prijateljstva između naroda Evrope i da se pokaže u najboljem mogućem svetlu. Želimo da pokažemo da smo ljubazni, dobri i veseli. Nadam se da ćemo uspeti u tome", izjavila je Jelena Tomašević.
« Ponovo smo svi na okupu », rekla je Sendi, članica grupe « No Angels », aludirajući na Džesikin oporavak nakon kraće bolesti. Džesikin nedolazak na sastanak sa novinarima, Sendi je obrazložila na sledeći način : « Doktor je rekao da Džesika mora još da odmara. »
« Nadamo se da ćemo pobediti », odgovorila je Sendi na pitanje kakve su njihove šanse u finalu. « Šta Evropa želi ove godine ? To je glavno pitanje », dodala je Sendi. « Imamo dobar osećaj i nailazimo na sjajnu povratnu reakciju », istakla je Lusi.
« Mi smo pravi spoj različitih kultura. Mislim da se zato dopadamo ljudima. Mi smo jedan tim", naglasila je Nađa.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu