Šta vam je najvažnije kod žena, devojaka...
+3
trriper
gagy
♥ QueeN ♥
7 posters
Strana 1 od 1
Šta vam je najvažnije kod žena, devojaka...
Da li su to lijepe grudi, kosa ili nešto treče... Recite nam...
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
Re: Šta vam je najvažnije kod žena, devojaka...
lijepe grudi - da
tanak struk, guza lepo oblikovana
a najvažnije su oči!
tanak struk, guza lepo oblikovana
a najvažnije su oči!
gagy- Super član
-
Broj poruka : 788
Godina : 50
ja mislim da je vama vazno da je devojka nevina i da joj vi budete prvi...
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
BaNe's AnGeL ::ja mislim da je vama vazno da je devojka nevina i da joj vi budete prvi...
Meni licno nije, cak je mozda i losa kombinacija. Najvaznije mi je da je iskrena, ako mi se vec svidja. A sto se izgleda tice, nisam jako probirljiv. Sto bi nas narod rekao: "Od biraca nema jeba*a".
trriper- Super član
-
Broj poruka : 768
Godina : 36
Datum upisa : 16.04.2008
Pa pre svega mora karakterom da mi odgovara. Ne treba meni neka lepa lutka za šetanje, već cura sa kojom imam razgovore, dogovore, koja me voli i poštuje, itd. Ne mora potpuno da mi odgovara, jer bi onda sa vremenom dosadno postalo, ali da me u svemu što radim podržava itd.
A sad izgled... najpre volim lepe oči, pune usne, i kad vodi računa o svom izgledu, a u to zbrajam i obrve, make-up, itd. A ako uz to ima lepo oblikovane grudi i čvrstu guzu, neću se sigurno žaliti, ali to nije moranje!!
A sad izgled... najpre volim lepe oči, pune usne, i kad vodi računa o svom izgledu, a u to zbrajam i obrve, make-up, itd. A ako uz to ima lepo oblikovane grudi i čvrstu guzu, neću se sigurno žaliti, ali to nije moranje!!
Dj Crni Zmaj- Redovan član
-
Broj poruka : 362
Datum upisa : 13.07.2007
Kao sto sam vec rekao, to da joj ja budem prvi mozda i nije tako dobro. Znam neke devojke koje su se kao cuvale za onog pravog. I kao kad su ga nasle i prvi put stupile u seksualne odndose, one su odlepljivale. Jedan im nije bio dosta. Stalno daj jos, daj jos, ocu drugog, ocu treceg, ocu jos da probam... Sto je donekle i normalno...
Meni ne treba neka nevina i neizivljena devojka, koju ce ko zna koji animalni instinkt da povuce. I onda sve propalo. Dzaba sam joj ja bio prvi i mislio da ce od toga biti nesto ozbiljno...
Naravno, cast izuzetcima. Al danas su malobrojne devojke koje su nasle decka koji im je bio prvi, a bice im i poslednji...
Meni ne treba neka nevina i neizivljena devojka, koju ce ko zna koji animalni instinkt da povuce. I onda sve propalo. Dzaba sam joj ja bio prvi i mislio da ce od toga biti nesto ozbiljno...
Naravno, cast izuzetcima. Al danas su malobrojne devojke koje su nasle decka koji im je bio prvi, a bice im i poslednji...
trriper- Super član
-
Broj poruka : 768
Godina : 36
Datum upisa : 16.04.2008
trriper ::Kao sto sam vec rekao, to da joj ja budem prvi mozda i nije tako dobro. Znam neke devojke koje su se kao cuvale za onog pravog. I kao kad su ga nasle i prvi put stupile u seksualne odndose, one su odlepljivale. Jedan im nije bio dosta. Stalno daj jos, daj jos, ocu drugog, ocu treceg, ocu jos da probam... Sto je donekle i normalno...
To sve stoji lepo..
Fizicki izgled,grudi i zadnjica kao i sto sam vec rekao...
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Molim clanove da prestanu da iznose svoje misljenje nekoliko puta,moze sve da stane i u jedan post,hvala!
CokA- Prijatelj Foruma
-
Broj poruka : 1198
Datum upisa : 09.04.2008
да буде искрена,паметна,племенита и поврх свега да уме да ме саслуша и помогне ми кад ми је најпотребније...наравно ту се убраја и физички изглед
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu