Za vas je zena ..shta?
+2
DJ WelleR
Dixy
6 posters
Strana 1 od 1
Za vas je zena ..shta?
Kako dozivljavate pripadnice lepsheg, neznijeg pola da li kao potrebu, predmet zadovoljstva ili je to neshto vishe? Da li u njima uzivate i koliko? Da li su vam one opsesija ili prolazna sitnica?
Dixy- VIP Clan
-
Broj poruka : 387
Godina : 42
Datum upisa : 01.07.2007
Re: Za vas je zena ..shta?
Heh tesko pitanje,dozivljavam ih kao nesto bez cega mi pripadnici jaceg pola nebi mogli da opstanemo Nezna bica sa puno entuzijazma
Da li uzivam hmm.. pa naravno da uzivam kako nebih
Opsesija ili prolazna stvar? Hmm jos jedno glupo pitanje kao i ovo predhodno pa naravno Opsesija
Da li uzivam hmm.. pa naravno da uzivam kako nebih
Opsesija ili prolazna stvar? Hmm jos jedno glupo pitanje kao i ovo predhodno pa naravno Opsesija
DJ WelleR- Napredni član
- Broj poruka : 129
Datum upisa : 30.06.2007
Zene su porok bez kojeg se ne moze,dakle potreba ali i zadovoljstvo.Naravno da u lijepim zenama svaki muskarac pa i ja uziva,ali bas sad da sam nekad bio opsjednut bilo kojom djevojkom-nisam ali nikada ni na jednu nisam gledao kao na prolaznu stanicu
i treba da bude svetinja.
♥ QueeN ♥- Administrator
-
Broj poruka : 4798
Datum upisa : 30.06.2007
Svetinja da! Hram ljubavi!
Naravno dogod je ta devojka/zena moja. Ne kao predmet nego kao osoba, kad znam da je moja i da joj drugi ne treba kao ni meni druga.Al posto sam izasao iz ozbiljne veze, jako razocaran, trenutno na devojke gledam kao na mogucnost. Probas pa vidis sta je i kako je...
Naravno dogod je ta devojka/zena moja. Ne kao predmet nego kao osoba, kad znam da je moja i da joj drugi ne treba kao ni meni druga.Al posto sam izasao iz ozbiljne veze, jako razocaran, trenutno na devojke gledam kao na mogucnost. Probas pa vidis sta je i kako je...
trriper- Super član
-
Broj poruka : 768
Godina : 36
Datum upisa : 16.04.2008
Ma bre Hram ljubavi i Hram neznosti!
**Ghost_Rider*- Ugašen Nalog
- Broj poruka : 1226
Datum upisa : 15.02.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: